Koulutukseen?


Haluatko lihashuollon ammattilaiseksi?

Meillä Suomen Urheiluhierojaopistolla on annettu koulutusta jo vuodesta 1991 lähtien. Koulutuksemme kautta opiskelijamme ovat jatkaneet uraansa hakeutumalla jatkokoulutukseen mm. osteopaatin, fysioterapeutin tai liikunnanohjaajan opintolinjalle, perustamalla oman hieronta-alan yrityksen tai he ovat hakeutuneet suoraan työelämään hoitoalalle. Jos olet jäänyt vaille tarvittavia pisteitä pyrkiessäsi hoitoalalle opiskelemaan esim. osteopaatiksi, fysioterapeutiksi tai suuntaat lääketieteen opintoihin, tule hakemaan lisäpisteet meiltä!

Vajaassa vuodessa valmistut samanaikaisesti koulutetuksi hierojaksi, sekä saat urheiluhierojan ammattipätevyyden.

Vajaassa vuodessa valmistut samanaikaisesti koulutetuksi hierojaksi, sekä saat urheiluhierojan ammattipätevyyden. Kurssin aikana opistomme tiloissa suoritat myös hierojan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattuja ammattinimikettä koulutettu hieroja.

Urheilu näkyy vahvasti opistomme arkipäivässä. Yksi opettajistamme on toiminut työnsä ohella mm. miesten jalkapallon A-maajoukkueen hierojana (vuodesta 2011 lähtien myös osteopaattina) yli 10 vuoden ajan. Lihashuollon käytännönharjoittelua opiskelijamme suorittavatkin jalkapalloilijoiden kanssa HJK:n ja jääkiekkoilijoiden kanssa HIFK:n harjoitus- ja otteluolosuhteissa päivittäin. Jalkapallon ja jääkiekon miesten A-maajoukkueet ovat myös olleet yhteistyökumppaneitamme. He ovat tarjonneet kurssilla menestyville opiskelijoillemme pääsyn joukkueiden mukaan pelaajien lihashuoltotehtäviin kotimaan harjoitusleireille ja otteluihin!


Mahdollisuus jatkokoulutukseen

Tarjoamme opiskelijoillemme jatkokoulutusmahdollisuuden Ortopedisen Osteopatian Koulutuskeskuksessa OOKKssa.

Kurssillamme hyvin menestyvät opiskelijat ovat ensisijaisia jatko-opiskelijoita OOKK:n 4-vuotisella osteopaatin koulutuslinjalla, joita toteutamme monimuoto-opiskeluna.

Hierojakoulutuksemme antaa opiskelijalle erinomaisen pohjakoulutuksen jatkaa hoitoalan syventäviä opintoja.

Katso lisää OOKK.