Hierojaksi Espanjassa

Tule kokemaan yksi elämäsi mahtavimmista kokemuksista Espanjaan! Luodessasi uutta uraa, pääset tutustumaan vanhaan kulttuuriin, iloisiin ihmisiin, maistuvaan ruokaan ja kauniiseen espanjalaiseen miljööseen opiskelun muodostaessa turvallisen päivärutiinin.

Suomen Urheiluhierojaopisto aloitti ensimmäisen hierojakoulutuksen Espanjassa syksyllä 2013 samalla laadukkaalla opetusmateriaalilla ja menetelmällä, kuin mitä Helsingissä on käytetty jo vuosien ajan. Katso lisätietoja täältä.

Opettajina Espanjassa toimii Suomen Urheiluhierojaopiston ammattitaitoiset ja suomalaisen ahkeran arvomaailman omaavat opettajat. Heidän kokemuksensa niin anatomian osaajina kuin ruohonjuuritason työskentelijöinä on alan ensiluokkaista tasoa. Koulu sijaitsee entisessä Girasolin kylpylärakennuksessa Fuengirolassa.

Opetusministeriön päätöksellä Kelan opintotukia ei myönnetä suomalaiselle yksityisen koulutuksen järjestäjälle ulkomaiseen opetukseen vaikka opettaja ja opetussuunnitelma on sama kuin Suomessa.

Valtion laiminlyödessä rautaiseksi ammatillisiksi pyrkiviä, olemme ryhtyneet koulutustalkoisiin. Koska valtio ei tue opiskelijoita opintotuella, opisto tukee ammattilaiseksi haluavia itse. Koulutusmaksun normaalihinta on 5000 euroa, nyt se on 2800 euroa (hintaan ei sisälly näyttötutkintomaksu). Vaikka hinta on alhaisempi, opetuksen taso on erittäin korkea. Laita hakulomaketta tulemaan!

Lisätiedustelut kirsi.kanerva(a)suho.fi.